ioga

El ioga millora la salut dels qui el practiquen, gràcies als seus múltiples beneficis tant físics, com mentals, emocionals i energètics.

Aquests són els tipus de ioga que pots practicar a delfis, en grups reduïts i amb un tracte personalitzat:

INTEGRATIU

El ioga integratiu fusiona diferents estils de Ioga, com el Hatha, Iyengar o Yin, possant l’ènfasi en l’alineació postural, respiració, presa de consciència del moviment i concentració de l’energia mental. Amb l’objectiu d’aconseguir un estat de lleugeresa global i benestar. Es cuida especialmente cada «Assana» (postura), en funció de les necessitats de cada persona, és per això que està indicat especialmente per millorar processos de dolor d’esquena (cervicàlgies i lumbàlgies), així com també intervencions quirúrgiques.

KUNDALINI

Kundalini és el nom amb el qual es coneix a l’energia que jeu en estat latent a la base de la columna vertebral. Aquest estil de ioga busca despertar aquesta energia. Kundalini és el IOGA de la consciència. Manté el cos en forma i treballa la ment amb exercicis de respiració i meditació.

Les sessions de Ioga a DELFIS combinen tècniques de respiració, exercici físic controlat, tècniques de relaxació i visualització, treball postural, ús de mantras i meditació. Tot integrat i adaptat a cada persona perquè pugui ser una pràctica saludable i terapèutica hol·lística.

Alguns beneficis de practicar IOGA:

  • Millora del control de l’estrès i l’ansietat
  • Prevenció de lesions i dolors musculars
  • Millora de la postura corporal
  • Millora la circulació sanguínia i digestió
  • Gestió de les emocions personals
  • Millora sistema immunològic i hormonal

Destinat a:

Tot tipus de persona, edat i estat de salut.
Les sessions de Ioga les porta a terme un fisioterapeuta i professor de Ioga, per tal de garantir que tot el treball es pugui adaptar a cada persona i pugui ser un treball certament terapèutic e integrador. Per això apostem per grups molt reduïts per assegurar la qualitat que tota persona es mereix.