massatge amb pedres calentes

El massatge amb pedres calentes (teràpia geotermal o HOT STONE MASSAGE) és un efectiu mètode per ajudar l’organisme a eliminar toxines, així com combatre l’estrès, alleujar els dolors d’esquena i els problemes circulatoris, entre altres beneficis.

El massatge amb pedres calentes és un mètode de treball que uneix les energies que alliberen les pedres calentes (unes més calentes que altres) en les diferents zones estratègiques del cos, combinades amb un massatge d’unes mans hàbils i expertes.

L’ aplicació prolongada de la calor (encara que no cremen i no fan mal) arriba fins a l’os, penetra en músculs i articulacions i desintoxica i estimula la microcirculació. Amb la calor i el seu poder magnètic, revitalitzen, omplen d’energia i oxigenen la pell de tot el cos, experimentant una profunda sensació de benestar i relax.

Beneficis del HOT STONE MASSAGE:

És una gran teràpia anti-estrès que millora la relaxació mental i corporal, combat l’insomni, augmenta el reg sanguini, aporta una estimulació neuro-sedant, ajuda en processos inflamatoris, millora al metabolisme cel.lular, aporta beneficis cutanis, ajuda al dolor crònic: mal d’esquena, cervicals, mals de cap…