drenatge limfàtic

El sistema limfàtic participa en la regulació de l’equilibri de líquids en l’organisme, ajuda en el procés d’eliminació metabòlica, intervé en la resposta immunològica i du a terme la purificació i neteja (drenatge) natural del nostre organisme.

Mitjançant el drenatge limfàtic podem ajudar al nostre organisme a millorar el retorn sanguini conduint la limfa al seu origen aconseguint dos objectius importants: assegurar a les cèl·lules un continu flux de substàncies nutritives i impedir que proliferin les infeccions mitjançant la producció de limfòcits (funcionament eficaç del sistema immunològic) i la depuració de la limfa en els ganglis limfàtics.

QUIN tipus de drenatge limfàtic realitzem?

  • Amb pressoteràpia (amb aparatologia). El tractament de pressoteràpia s’efectua introduint les cames en unes botes inflables, que produeixen efectes de compressió i relaxament alternats.
  • Manualment: A través de suaus massatges que faciliten el retorn sanguini.
  • Mitjançant la reflexologia podal.
  • Els òrgans del nostre cos tenen una zona reflexa als peus, un cop detectada l’alteració de l’organisme, s’estimula, bé sigui amb una pressió o un lleuger massatge, la zona corresponent, fins a dissoldre el bloqueig que va causar el desequilibri o malaltia.