Avís Legal

En virtut del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que vostè ens faciliti a través dels formularis de contacte de la nostra web quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers titularitat de Delfos Gabinet fisioterapèutic i salut SL, amb domicili al Carrer Borrell nº10, a Sant Cugat del Vallès, per tal de facilitar-li la informació per vostè sol·licitada, així com per mantenir-lo informat, fins i tot per mitjans electrònics, sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa, les seves promocions i els seus serveis.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a delfis@delfis.es, en el qual s’acrediti la seva identitat, o bé mitjançant correu escrit dirigit a Delfos gabinet fisioterapèutic i salut SL (Referència. Protecció de Dades) Carrer Borrell nº10, Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

Delfos Gabinet fisioterapèutic i salut SL no es fa responsable del contingut d’altres llocs web vinculades o accessibles des d’aquest lloc web a través d’enllaços d’hipertext. La inclusió de vincles amb altres llocs web no implica l’aprovació dels seus continguts per part de Delfos Gabinet fisioterapèutic i salut SL