massatges

L’ acumulació de problemes físics és inevitable. La millor manera d’evitar-los és realitzar alguna activitat que complementi els desgastos de la vida diària. El massatge és una tècnica de vital importància per la recuperació funcional i prevenir lesions de tot tipus.

L’ús professional del massatge a l’àmbit sanitari requereix una profunda comprensió de l’anatomia i la fisiologia humana, així mateix precisa del coneixement de les seves indicacions i especialment de les contraindicacions, sent aquest el tema de base durant la formació del futur massatgista i del fisioterapeuta.

A més se li instrueix en l’art i la tècnica del massatge. Es forma en qüestions relacionades amb la conducta ètica. I en la capacitat de saber mitjançant la recollida de dades a través de la història clínica i l’exploració, quan ha d’aplicar-lo i quan no. Se li capacita per que coneixent el terreny que ha de tractar, eviti causar dany.

QUINS problemes es poden tractar amb el massatge?

El massatge és idoni per tractar qualsevol tipus de dolor d’esquena, cervical, prevenir qualsevol patologia futura, millorar la capacitat múscul-articular de tot l’organisme, reduir l’estrès i l’ansietat, millorar el sistema circulatori en general, tractar qualsevol patologia i post-operatori, millorar l’estat físic i preparar la musculatura per l’exercici…

Periodicitat:

Aconsellen els metges un massatge o dos al mes, en funció cada persona. És apte per a totes les edats.